SV Erasmus herstelt zich met ruime overwinning op SVH

Zaterdag 18 November 2023, sv Erasmus Stadium, aanvang 14.30 uur, de wedstrijd sv Erasmus tegen SVH kan van start. Ik zit thuis, knietje geopereerd, op de bank, in spanning of onze boys na twee nederlagen op rij de punten weer eens in eigen huis kunnen houden. SVH is laag geklasseerd maar tegen dit soort ploegen wil ons vlaggenschip zich nog wel eens laten meeslepen naar het niveau van de tegenstander.

Tegen 17.00 uur komt de uitslag binnen: Erasmus heeft zijn goede kant laten zien en wint met maar liefst 7-0. Zoonlief komt ’s avonds thuis en weet wat feitjes door te geven. Zo leer ik dat Erasmus deze wedstrijd geheel domineerde, met de rust met 3-0 leidde, in de rust hun doorweekte rood-oranje tenue verruilde voor een frisse maar vooral droge blauwe.  Het gevaarlijkste moment voor SVH was nog vermeldenswaardig: Vlak voor rust een vrije trap randje 16, bij SVH veel discussie wie en hoe…….dat duurde de scheids te lang en het eindsignaal van de eerste helft klonk voordat de vrije trap genomen werd. Daar kwam Erasmus goed weg…

Rest mij nog Piet te bedanken voor de bijgaande foto’s en natuurlijk nog even de doelpuntenmakers te vermelden:

De doelpunten van SV Erasmus werden gemaakt door Danny Stakenburg (3), Marnix Hermans, Mitchel Beijersbergen, Jabrane el Youssefi en Abbas Saleem.

Volgende week speelt Erasmus een uitwedstrijd tegen sv Zuid West DH, aanvang 14.00 uur.

Redactie en foto’s: SV Erasmus/Piet