PGS/Vogel zet zegereeks voort tegen Vredenburch – Met foto’s en video’s

Op sportpark Ockenburgh stond zaterdagmiddag al vroeg in het seizoen een echte kraker op het programma. Vredenburch en PGS/Vogel hadden beide hun eerste wedstrijd gewonnen en gingen beide met vertrouwen de wedstrijd in. Met een ongewijzigd elftal ten opzichte van vorige week begon PGS aan de wedstrijd. Vredenburch schoot uit de startblokken met heel veel energie en druk, waar PGS niet lekker onderuit kwam. Echt gevaarlijk werd Vredenburch echter niet. PGS werd dat wel. Na een kwartier spelen kreeg Nils Nijman een grote kans om de thuisploeg op voorsprong te zetten, maar zijn inzet miste kracht. Even later kon Mario van Duinen uithalen maar zijn inzet ging over. Beide ploegen wilde winnen en dit was ook te zien in de energie en kracht die zij beide leverden. Na 45 minuten stond echter de brilstand nog op het scorebord.

Met twee wissels in de rust bracht PGS nieuwe energie in het team. Na ongeveer een kwartier spelen in de tweede helft trok PGS de wedstrijd naar zich toe. Een afgeslagen corner werd door Gino Mulder bij de tweede paal neergelegd, was Bas Sant goed kon inkoppen. Net als vorige week bleek PGS een ware vechtmachine. Er werd gestreden voor iedere meter en dit was bij vlagen een genot om naar te kijken. Niet veel later kwam een pass van achteruit bij Rik van de Graaf terecht. Hij kon de bal met een subtiel lobje richting Mario van Duinen krijgen, die uit de volley verwoestend de 2-0 op het scorebord zette. Vredenburch ging meer aanzetten en met een extra aanvaller spelen. Dit resulteerde echter niet in grote kansen. Vijf minuten voor tijd kon PGS zelfs de voorsprong nog vergroten. Rik van de Graaf kon vanuit het middenveld doorstoten en  Stass Skybitskyi wegsturen. Eén op één met de keeper legde hij de bal keurig opzij, waar Rik van de Graaf was meegelopen om de bal erin te tikken. Een fantastisch overwinning voor PGS dat gebrand is deze lijn door te zetten. Volgende week staat de reis naar Semper Altius op het programma.