FC Westland zaalvoetbal start seizoen vrijdag 2 september

De heren van FC Westland  komen na het kampioenschap in de Topklasse afgelopen seizoen komend seizoen uit in de landelijke 1e divisie. Het 1 na hoogste zaalvoetbalniveau van Nederland. FC Westland is ingedeeld in de 1e divisie A en zal met 7 tegenstanders uit Noord Holland de degens kruisen. Met reizen naar Den Helder, Schagen,Egmond aan Zee,Warmenhuizen,Heerhugowaard, Heiloo en Amsterdam. In Watergras uit Gouda, Oacn Boys uit Spijkenisse en Futsal Rotterdam heeft FC Westland ook nog 3 regionale tegenstanders.

Moeilijk is om in dit stadium aan te geven welke teams er komend seizoen in die divisie een hoofdrol gaan spelen, maar FC Westland die de selectie in tact hield, en enkele versterkingen mocht begroeten, verwacht zich gemakkelijk te kunnen handhaven.

a.s. vrijdag 2 september wacht de 1e klus. Dan speelt FC Westland de landelijke bekerwedstrijd tegen ZVG/Cagemax. Zeker geen gemakkelijke opgave, de ploeg uit Gorinchem was afgelopen seizoen een van de betere ploegen uit de 1e divisie en FC Westland kan de borst nat maken. FC Westland trapt om 21:30 uur af in de Verburchhal in Poeldijk.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten