Doelman Lars Jansen sta in de weg voor vv Katwijk tegen Noordwijk

Lars Jansen bleek uiteindelijk de grootste tegenstander van Katwijk in de 2e helft te worden.  Met vele spectaculaire reddingen hield hij Katwijk van de winst af. Uiteindelijk mochten beide teams met een gelijkspel tevreden zijn. In de eerste 45 minuten pakten de Noordwijkers Katwijk stevig aan en konden de Oranjehemden niet in hun spel komen. Vooropliep de Noordwijker Sander Bosma. Zijn show, hoe irritant een speler voor zijn tegenstanders moet zijn lukte volledig. Daarbij kreeg hij scheidsrechter Wim Bronsvoort volledig mee. En kon hij in de 1e helft met zijn teamgenoten met veel duw en trek werk de zaak voor Katwijk perfect verstoren. Een prima ruggensteun was de 1-0 van Nick van Staveren. In de 3e minuut counterden de Noordwijkers perfect via Sander Bosma en Emiel Wendt en kon van Staveren de bal achter Katwijk-doelman Jean Paul van Leeuwen koppen. Katwijk bofte nog dat Sander Bosma in de 11e minuut voor open doel de bal over de deklat schoot en zo de 2-0 wegbleef. Voor de Katwijkers was er in de 1e helft weinig te halen.

Man of the Match

In de 2e helft waren de Katwijkers die het spel maakten. Vele aanvallen strandden veelal bij de Noordwijkse doelman. Met veel elan verdedigde hij zijn heiligdom. Na een vrije trap van Killian Mil op de lat was het Tim Freriks die in de 77e minuut de verdiende gelijkmaker 1-1 scoorde. Noordwijk hanteerde de 2e helft de lange bal en had het irritante tegenspel, duw-en trekwerk laten varen. Zodoende kwamen de Katwijkers in de 2e helft beter in het spel, echter tot een winnende treffer kwam het aan beide zijden niet meer.

Resumerend: Een matige wedstrijd in hoog tempo met in de 1e helft te veel irritante overtredingen aan de zijde van Noordwijk. Dit resulteerde dat Katwijk niet in haar spel kwam. Een leidsman die hiertegen te laconiek optrad. Noordwijk hierin in de 1e helft volledig geslaagd. Noordwijk mag metéén puntje winst tevreden zijn en voor Katwijk zijn de 2 verliespunten stof om over na te denken. Ahmed El Azzouti kwam in de spits bij Katwijk totaal niet aan de bak. Hij werd door Teun Zethof en Dylan Rietveld volledig aan banden gelegd. Een leidsman die bij regelmaat de Noordwijkers over de grens van het toelaatbare liet opereren. Voor de neutrale toeschouwer een leuke wedstrijd.