DSVP wint ruim bij Wilhelmus

Na de afgelopen twee wedstrijden waarin DSVP teleurstellend verloor was de staf op zoek naar het sprankelende DSVP die zij regelmatig zagen voetballen.  Zij vonden dat dit deze zaterdag tegen Wilhelmus wel het juiste moment zou zijn.

DSVP startte lekker combinerend waardoor Rowdi in de 2e en 6e minuut kansen kreeg om de scoren te openen maar helaas. In de 11e minuut werd DSVP beloond met een doelpunt van Joey Zonneveld. In de scrimmage was het Joey die de bal in het doel liet verdwijnen. 0-1. Wilhelmus bouwde wel op maar was onmachtig in de buurt van de 16, zij raakte daar de bal kwijt en was het DSVP die dan probeerde te profiteren van zoveel spelers die voor de bal stonden. Ed gaf net voor rust een harde crossbal aan Rick, na de aanname schoot hard en hoog in de rechterkruising. Schitterend doelpunt en DSVP kon gaan rusten met een mooie voorsprong van 0-2.

Wilhelmus nam in de 2e helft meer controle maar bij de 16 was het gewoon te druk en niet accuraat genoeg waardoor DSVP kon overnemen. Toch leek het zo dat elk moment de aansluitingstreffer gemaakt kon worden. Maar de verdediging stond als een huis, er kwam niemand en niets door en als slot op de deur, als die eventjes op een kier stond, was daar Bjorn die alles tegenhield. Het was Nick die deze wedstrijd definitief in het slot gooide. Bij een goed combineren na een vrije trap maakt hij de eindstand, 0-3.

De gehele competitie kruipt naar elkaar toe. De nummer 1 en de nummer 10 zitten binnen 3 punten. DSVP speelt zaterdag thuis tegen Schipluiden, de nummer 5.

Redactie en foto’s: Richard de Niet / DSVP