V.V. Schipluiden en Jeroen Hoefnagel verlengen contract

Jeroen Hoefnagel blijft langer trainer van V.V. Schipluiden. Het bestuur en Jeroen Hoefnagel hebben besloten het lopende contract met een jaar te verlengen. De trainer is aan zijn eerste seizoen bezig en heeft het erg naar zijn zin bij de geel-blauwe brigade. Het goede gevoel is wederzijds, spelers & technische commissie zijn erg positief over de samenwerking. Alle reden dus om op de ingeslagen weg door te gaan.

Hoefnagel: “Ik ben erg blij met het vertrouwen. Schipluiden is een geweldige club met een eigen identiteit, met een duidelijke organisatie en structuur. Een club die ook volop in ontwikkeling is. Er is sprake van een ideaal werkklimaat voor een trainer; de technische staf is inhoudelijk sterk, de accommodatie is top en alle enthousiaste vrijwilligers van de club maken het helemaal af.

We staan nog maar aan het begin van een mooi traject waarbij we de teamontwikkeling stap voor stap willen verbeteren. We hebben een duidelijke visie en weten precies waar wij naar toe willen met deze talentvolle selectie. Ik kan hier werken met een mix van gretige eigen jeugdspelers en belangrijke routiniers en heb als doel spelers wekelijks beter te maken, om als team optimaal te kunnen functioneren. Het is mooi om te zien dat er zoveel progressie wordt geboekt. Ik kan niet wachten om de volgende stappen te zetten.”

Het 1e elftal staat momenteel op een keurige 3e plek in de 3e klasse B op 4 punten achter koploper Graaf Willem II Vac. Schipluiden hoopt op een mooie 2e seizoenshelft en wenst Jeroen veel succes toe.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten