Dick Boereboom nieuwe trainer VELO

Front.jpg

Vanaf komend seizoen 2024-2025 is Dick Boereboom de nieuwe hoofdtrainer van VELO. Dick volgt hiermee Kevin van der Geest op, die er dan vier seizoenen op heeft zitten aan de Noordweg in Wateringen.

De ervaren oefenmeester komt over van eveneens eersteklasser BVCB uit Bergschenhoek. Dick was daar vier seizoenen werkzaam als trainer. Zijn trainerscarrière begon in 2006 als assistent bij HBS 1, waarna hij, na drie seizoenen HBS 2, hoofdtrainer werd bij Quintus. Hierna was hij twee seizoenen hoofdtrainer bij DUNO en werkte hij zes seizoenen bij sv Nootdorp. Na vier seizoenen neemt hij straks afscheid van BVCB en stapt hij dus over naar VELO.

Als speler debuteerde Dick op 15-jarige leeftijd bij Scheveningen zondag en speelde hij zes seizoenen bij FC Den Haag in de A-jeugd landelijk en in het 1e elftal onder o.a. de trainers Nol de Ruiter en Lex Schoenmaker. Na acht seizoenen TONEGIDO speelde de aanvaller nog drie jaar voor HBS, waarna hij als trainer begon. Een mooie spelerscarrière met diverse prijzen en ook zijn sporen verdiend als trainer.

Dick over zijn keuze voor VELO: “VELO heeft een goede reputatie in de regio, met de juiste faciliteiten, professionele begeleiding en een groot sociaal aspect. Verder is de huidige groep jong en ambitieus, waar nog ruimte in zit voor ontwikkeling en verbetering. Genoeg redenen om komende zomer met een goed gevoel te starten bij VELO voetbal.”

Beide partijen kijken uit naar deze nieuwe samenwerking, maar gaan eerst voor een goede afsluiting van het lopende seizoenen met respectievelijk hun de huidige club en huidige trainer.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten