Thuisshirt ADO Den Haag 2023-2024: Back to the Future!

Back to the Future! ADO Den Haag zal in het seizoen 2023-2024 spelen in een shirt dat is geïnspireerd op de kenmerkende shirts uit de jaren ’86 t/m ’89. Tijdens de wedstrijd ADO Den Haag – FC Dordrecht, de laatste thuiswedstrijd van Dick Advocaat als trainer van ADO Den Haag, werd het nieuwe tenue onthuld. Zowel op het veld als op de tribune was het nieuwe shirt in volle glorie te bewonderen. De wedstrijdshirts zijn vanaf nu tot uiterlijk woensdag 24 mei als pre-order te bestellen.

ADO Den Haag thuisshirt 2023-2024

In september ’22 zijn de voorbereidingen gestart om nu al het nieuwe thuisshirt ’23-’24 te kunnen lanceren. Supporters met absolute liefde voor ADO Den Haag shirts, HFC-leden die de prachtige historie van de club bewaken en ook supportersvereniging Haagsche Bluf hebben hier een actieve bijdrage aan geleverd. In de jaren ‘80 zijn een aantal mooie successen gevierd in het shirt met het opvallende patroon. Wat te denken van bijvoorbeeld het seizoen 1986-1987 waarin het toenmalige FC Den Haag de finale van de KNVB Beker behaalde of de promotie in het jaar 1989 onder trainer Co Adriaanse.

Met trots presenteren we dan ook dit prachtige thuisshirt, geïnspireerd op het verleden – gemaakt voor de toekomst!

Nieuw shirt ADO Den Haag seizoen 2023-2024

Sponsoren op het shirt: één wijziging

De sponsoren op het thuisshirt blijven ten opzichte van afgelopen seizoen onveranderd met één uitzondering. Looije neemt na dit seizoen afscheid als shirtsponsor en zal alleen bij deze wedstrijd eenmalig op het thuisshirt staan. Voor het einde van de maand zal ADO Den Haag bekend maken welke sponsor zich voor langere tijd als rugsponsor aan de club zal verbinden.

Nieuw shirt ADO Den Haag seizoen 2023-2024

Kindermaten

Ook de keepershirts zijn al te bestellen als pre-order. Op wedstrijdshirts voor kinderen (betreft alle kindermaten) zal Hommerson Casino niet als sponsor zichtbaar zijn. Op deze shirts en op alle shirts van de teams in onze jeugdopleiding is Funland als naamgever verbonden. Het logo van Funland is in samenspraak met Hommerson aangepast waarbij bewust is gekozen voor een eenduidige naamgeving zonder extra toevoegingen.

Bron: ADO Den Haag
Foto’s: ADO Den Haag / Angelo Blankespoor

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten