Terugblik 2e klasse E zaterdag. FC Skillz pakt 2e periode. RKDEO doet nog volop mee in titelstrijd

2e klasse E:

FC Skillz heeft de 2e periode gewonnen. Uit bij CION werd met 1-3 gewonnen. Een flinke domper voor de ploeg uit Vlaardingen. CION had bij een overwinning de periodetitel gepakt. De 1e periode ging eerder dit seizoen al naar SVC’08. Skillz doet ook in de totaalstand goede zaken. De voorsprong op runner-up SVC’08 is nu 3 punten.

RKDEO en Vitesse Delft speelden het restant van 45 minuten uit. Deze wedstrijd werd onlangs, door een blessure van de scheidsrechter, in de rust gestaakt. De stand op moment van staken was 0-0. RKDEO kwam zaterdagmiddag als gelukkige winnaar uit de strijd. 4 minuten voor tijd zorgde Irian Boeschoten voor het enige en dus winnende doelpunt: 1-0. RKDEO doet hiermee uitstekende zaken en komt op 4 punten van koploper Skillz.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl