Terugblik Jack’s League. Scheveningen pakt 5e zege op rij. Katwijk neemt koppositie over van AFC

Jack’s League:

Scheveningen heeft zaterdagmiddag op bezoek bij Excelsior Maassluis haar 5e(!) overwinning op rij gepakt: 3-4. Scheveningen stijgt door deze overwinning naar plek 11. De achterstand op plek 7 is slechts 2 punten.

De gasten kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een doelpunt van Michael de Niet. Na 9 minuten was het al raak: 0-1. Na ruim een half uur spelen kwam de thuisploeg weer langszij: 1-1. Na de thee kwam Scheveningen wederom op voorsprong. In de 56e minuut was het Michael de Niet die zijn tweede van de middag maakte: 1-2. Maar weer kwam Excelsior Maassluis langszij. Nu was het binnen 5 minuten alweer gelijk: 2-2. Maar Scheveningen toonde veerkracht en Robert van Koesveld zette zijn ploeg binnen 3 minuten weer op voorsprong: 2-3. Ditmaal bleven de gasten wel scherp en zorgde Michael de Niet met zijn derde treffer van de middag voor een marge van twee: 2-4. Het slotwoord was voor de thuisploeg, dat in de 89e minuut 3-4 maakte.

Volgende week zaterdag, 15 april, speelt Scheveningen thuis tegen Quick Boys. De Katwijkers wonnen zaterdag met 2-1 van Noordwijk en staan knap 5e.

Katwijk heeft de koppositie overgenomen van AFC. De Amsterdammers verloren op eigen veld van cupfighter Spakenburg: 1-2. Katwijk was met 0-1 te sterk voor HHC Hardenberg. Katwijk gaat aan de leiding met 1 punt voorsprong op AFC.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl