Sporttribune in gesprek met mister RKAVV, Rob van Pruijssen. “De veiling kent met het shirt van Maradona uit ’86 een absoluut topstuk”

Sporttribune in gesprek met mister RKAVV Rob van Pruijssen. “De veiling kent met het shirt van Maradona uit ’86 een absoluut topstuk”

Sporttribune ging in gesprek met mister RKAVV, Rob van Pruijssen. Zoals ieder jaar is Rob een van de drijvende krachten achter de jaarlijkse veiling bij RKAVV en ook dit jaar is het weer grootser dan de laatste keer dat de veiling werd gehouden in 2019. Vol trots presenteerd Rob het shirt van Lionel Messi maar vertelde de presentatoren meteen dat er een nog grootsere kavel zal worden geveild, het shirt van Maradona van het WK in 1986. Een uniek stuk dat in menig kamer een prachtig beeld zal geven.

Naast deze prachtige shirts zullen ook nog een auto, een scooter, een elektrische fiets en prachtige huishoudelijke apparaten geveild worden!

Rob vertelt over het ontstaan van de veiling, de drijvende krachten achter de veiling en geeft alle ins and outs van de komende veiling. Dus voor iedere liefhebber van mooie voetbalstukken is dit interview echt de moeite waard. Luister het interview terug via:

Schijf je in voor de aankomende veiling:

Inschrijven RKAVV Brix Makelaars Kerstveiling 2022 – RKAVV-Evenementen

Inschrijven RKAVV Brix Makelaars Kerstveiling 2022

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten