UPDATE Foto’s en video|PGS Vogel overtuigend langs WIK op het eigen I.M. Leen van Mastrigt toernooi. RVC Celeritas en ODB in evenwicht

Dinsdagavond is bij PGS/VOGEL het IM Leen van Mastrigt toernooi van start gegaan. Op het kunstgras was gastheer PGS/VOGEL een maatje te groot voor WIK.

Na een 1-0 ;voorsprong bij rust via spits Glen Plum, liep de thuisploeg na de rust verder weg van WIK. De eindstand was 4-1, maar de score had ook hoger uit kunnen vallen. Voor PGS/VOGEL wisten Rami (2x) en good old Jeffrey Helders het net te vinden, de eer voor WIK werd gered door Rowensly.
De strafschoppenserie werd met 6-5 gewonnen door WIK.

De andere wedstrijd vanavond tussen ODB en RVC/Celeritas eindigde onbeslist. Een sterker ODB kwam na een half uur verdiend op voorsprong door Michael Dirksen.

Het venijn zat deze wedstrijd in de staart. RVC/Celeritas werd sterker en kwam door een fraai schot van Joey Klijn op gelijke hoogte (1-1). In de blessuretijd leek ODB de zege toch naar zich toe te trekken door een goal van Bilal Dairi. Het laatste woord was echter aan RVC/Celeritas, in extremis was het wéér Joey Klijn die gelijkmaakte.

De penaltyserie werd een prooi voor RVC/Celeritas (6-5), dat zo als morele winnaar van ‘t veld stapte.
Donderdag om 19:30 wordt ‘t toernooi vervolgt, dan spelen GDA en Duindorp sv tegen elkaar.