Naaldwijk geklopt in de slotfase door Laakkwartier

Na de overweldigende winst van vorige week mocht Naaldwijk het nu thuis opnemen tegen Laakkwartier. Het werd een hele andere wedstrijd. De negentig minuten werden gekenmerkt een soort vechtvoetbal waarin combinatievoetbal ver te zoeken was. Gedurende de eerste helft nam Naaldwijk het heft wel in handen. Langzaam kropen de witkielen naar het doel van Laakkwartier. De passie van de rechts spelende Tim Zwinkels was een drijfveer. Hij kreeg na aantal voorzetten zelf de kans om Naaldwijk aan de leiding te brengen. Helaas kwam Zwinkels een teenlengte tekort om te scoren. Ook schoten van Henri Kraan, Yorick van Leerdam en Danny Niël leverde geen doelpunt op in die fase. En dan is des te jammer dat Naaldwijk bij een vrije trap niet goed staat waardoor Laakkwartier vrij kan binnenkoppen en op een 0-1 voorsprong komt. Na de aftrap deed Naaldwijk echter direct wat terug want op aangeven van Yorick van Leerdam werkt Danny Niël in tweeën vol overgave de bal het doel in, 1-1.

Met deze stand werd ook aangevangen bij de tweede helft. Naaldwijk trachtte het wel maar één grote kans na van Randy van Schelt moest met lede ogen zien dat er geen grote kansen waren voor de witkielen. Wel was kon de technische staf tevreden zijn over de vechtlust van e witkielen. Laakkwartier kreeg wat meer grip op wedstrijd maar ook hier waren kansen op doelpunten zeldzaam. Alles leek op een gelijkspel af te stevenen maar na de tweede gele kaart, waarvan de tweede wel erg gemakkelijk gegeven werd,  van Jesper den Heijer zette de gasten vol aan. Dit leverde via voorzet de 1-2 op voor Laakkwartier. Ondanks dat Naaldwijk met 10 stond ging nog op zoek naar de gelijkmaker. Die leek te vallen via het doorkoppen van een vrije trap maar de bal ging nipt, via een touche, naast. Jammer maar helaas een verliespartij.

De selectie kan hier de komende weken mee aan de slag want de eerst volgende competitie wedstrijd is pas op 4 maart, thuis tegen KMD. Op 25 februari ontvangt Naaldwijk wel DSVP en zijn we op zoek raar een wedstrijd voor 18 februari 2023.

Redactie en foto’s: VV Naaldwijk