HVV verliest van Valken’68 en zakt weer naar P/D plaats

Zaterdagmiddag 13 mei 2023 ontving HVV, op het eigen sportpark De Diepput, subtopper Valken’68. Bij rust stond HVV met 0-1 achter. In de tweede helft kwam HVV via Quinten Jakobs weer op gelijke hoogte: 1-1. Daarna was het weer de beurt aan de gasten uit Valkenburg (ZH), die uitliepen naar een 1-3 voorsprong. Vlak voor tijd maakte HVV vanaf de strafschopstip de aansluitingstreffer: 2-3. Maar het slotwoord was voor Valken’68: 2-4.

Door de overwinning van Nootdorp op Die Haghe (2-0) zakte HVV weer naar een P/D plaats. Met nog twee duels te gaan, kan HVV zich nog veilig spelen. Nootdorp en Honselersdijk staan slechts twee punten boven HVV, op een veilige plek.

HVV heeft wel een lastig programma. Op papier misschien wel de lastigste. Volgende week zaterdag, 20 mei, kan DSO in de wedstrijd tegen HVV kampioen worden. Nootdorp speelt dan uit tegen VUC, dat eigenlijk al klaar is. Honselersdijk treft volgende week zaterdag Den Hoorn. In de laatste speelronde, zaterdag 27 mei, komt HVV Forum Sport tegen. Nootdorp speelt dan thuis tegen Valken’68 en Honselersdijk trekt dan naar hekkensluiter DHC.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
    Foto’s: Hans Altimari