HVV vecht zich terug na 1-3 achterstand tegen DONK. VUC pakt eerste periodetitel

Lang leek het erop dat DONK aan de haal zou gaan met de eerste periodetitel. DONK leidde bij rust met 0-1 en kwam snel in de tweede helft zelfs op een 0-2 voorsprong bij HVV. De thuisploeg maakte in de 65e minuut de aansluitingstreffer via Connor Coward: 1-2. Een kwartier voor tijd kwam DONK op 1-3 en leek het af te stevenen op de periodewinst. In de 90e minuut kwam HVV terug tot 2-3 door een doelpunt van Tim Vreeswijk. Na een rode kaart voor Joppe Dekker leek de winst voor DONK helemaal zeker. Toch kopte Connor Coward nog zijn tweede van de middag tegen de touwen: 3-3.

VUC kende geen goede zaterdagmiddag tegen Alphia en verloor met 1-2. In de 33e minuut namen de gasten de leiding: 0-1. Na twee minuten was het alweer gelijk door een benutte strafschop van Jeffrey van Roon: 1-1. In de 86e minuut maakte Alphia de winnende treffer: 1-2. Maar dankzij de late goal van Connor Coward bij HVV – DONK pakte VUC toch de eerste periodetitel.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto’s: Hans Altimari