Haagse Hout en ODB in evenwicht in bekerduel

Haagse Hout degradeerde vorig seizoen naar de vijfde klasse. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Roel Zandbergen, afkomstig van Laakkwartier, gaat Haagse Hout proberen zo snel mogelijk terug te keren naar een niveau hoger. Zaterdag kreeg Haagse Hout vierdeklasser ODB, getraind door Patrick Demmers, op bezoek.

ODB begon goed aan het duel met Haagse Hout. Desley Zwiers zette ODB al snel op een 0-1 voorsprong. ODB kwam zelfs op 0-2, maar dit doelpunt werd helaas afgekeurd wegens buitenspel. Nog voor de rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte: 1-1. In de tweede helft kwam Haagse Hout zelfs op voorsprong: 2-1. De jarige Wesley Perquin zorgde met een prima vrije trap voor een 2-2 eindstand.

Het andere duel in deze bekerpoule, die tussen Sporting Leiden en SEV, eindigde in 1-4 voor de Leidschendammers. Volgende week zaterdag, 9 september, speelt ODB om 14.30 uur thuis tegen Sporting Leiden. Haagse Hout trapt dan om 14.30 uur af uit bij SEV.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto’s en video: Elaine Verbaan-Mulder