september 26, 2022

Geslaagde trainingsdag bij CVV Berkel

Zaterdag 13 augustus stond voor de heren en vrouwenselectie van CVV Berkel de trainingsdag gepland en deze was meer dan geslaagd.

Bloedje heet was het zoals een ieder kan beamen maar dat weerhield menig één er niet van om te komen trainen en vervolgens te genieten van een heerlijke lunch. 

De trainers van de heren en vrouwen hadden meer dan hun best gedaan om er een mooie maar ook leerzame training van te maken waarbij zo’n beetje alle voetbalaspecten aan bod kwamen en een ieder vol overgave en enthousiasme deze oefeningen meededen waardoor het een genot was om ondanks de hitte te trainen. 

Bijna 2 uur lang was een ieder zeer intensief bezig waarna men moe maar voldoen zich kon opfrissen voor het volgende item: de traditionele lunch.

Boven in de kantine waren  inmiddels de tafels opgeleukt met blauwe en gele placemats en wat verder nodig was zoals bordjes, bestek en bekers en dit alles voor 90 personen.

Iets na 13.30 uur had iedereen een plekje gevonden en kon men lekker eten waarbij men keuze had uit witte en bruine broodjes, kaas, ham, kroket, frikandel of kaassoufflé en verder natuurlijk sap, melk en water en als toetje een appel of mandarijn.

Iedereen genoot van dit samenzijn en tevens leuke initiatief en ja das de kracht van onze mooie club CVV Berkel.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten