november 28, 2022

Duindorp heeft voor seizoen 2022 – 2023 een brede selectie met oude bekenden, eigen jeugd en nieuwe gezichten

De transferperiode voor amateurclubs is verstreken, een transferperiode waarin Duindorp SV niet stil heeft gezeten. Een grote groep met nieuwe gezichten, oude bekenden en jeugdleden is toegevoegd aan de brede selectie van trainer Martin Abbenhuis. Naast de reeds vermelde overschrijvingen (in het nieuwsarchief van deze website te vinden) zijn daar de afgelopen weken Jack Morauw, Ozgun Arslan, Karim Abdelkarim, Joey Vos, Raimund Riedewald, Redouan el Haddioui en Davey Oort nog aan de selectie toegevoegd.

Oude bekenden
Een hoop oud bekenden hebben de weg terug gevonden naar Sportpark Houtrust, waaronder Nicky Keus, die een uitstapje heeft gemaakt afgelopen seizoen bij ODB. Maar ook Ozgun Arslan, die wij nog niet hadden genoemd, komt terug. De doelman heeft een groot curriculum vitae, nadat hij ook al heeft mogen spelen voor Haaglandia (A1 tweede divisie), sv Houtwijk, FC Kranenburg, SVV Scheveningen, Wateringse Veld/GONA, Laakkwartier, GDA en HMSH, vanwaar hij aankomend seizoen de overstap naar Duindorp SV maakt. Vanuit het derde elftal keren Jamie v/d Oever, Damian Mallee en Michel van Baaren terug in de selectie.

Ook Jack Morauw, welke in de jeugd voor Duindorp SV heeft gevoetbald, speelt vanaf aankomend seizoen weer in onze clubkleuren. Deze talentvolle keeper heeft een uitstap gemaakt naar SVV Scheveningen, waarna hij in de jeugd van ADO Den Haag heeft mogen spelen. In 2019 is hij bij ADO Den Haag vertrokken om bij Derde Divisionist RKVV Westlandia te gaan voetballen.

ADO Den Haag
Waar Jack Morauw in de jeugd van ADO Den Haag heeft gevoetbald, kunnen wij aankomend seizoen ook gebruik maken van de verdedigende ervaring van nog een andere ex-ADO Den Haag speler; Raimund Riedewald. Raimund begon de periode bij ADO Den Haag in het team Jong ADO Den Haag, maar werd in seizoen 2005/2006 toegevoegd aan de selectie. Raimund komt over van WIK, waar vandaan ook Redouan el Haddioui de overstap naar Duindorp SV maakt. 

Quick Steps
Maar liefst vijf oud spelers van Quick Steps hebben de overstap gemaakt naar Duindorp SV. Eerder was al bekend dat Benito, Marco, Michael, Jermey en Ricardo de overstap zouden maken, aan dit lijstje kunnen wij nu ook Joey Vos toevoegen. Joey is één van de nieuwe aanwinsten voor in het doel. Joey heeft voor zijn periode bij Quick Steps ook in het doel gestaan bij vv Maasdijk en SVC’08.

In de selectie van Duindorp SV wordt Joey Vos herenigd met doelman Davey Oort, waar hij in zijn periode bij SVC’08 samen mee heeft gespeeld. Davey maakt deel uit van een groep ervaren, sterke en talentvolle doelmannen die Duindorp SV bij elkaar heeft weten te brengen voor aankomend seizoen. De laatste doelman die wij aan deze groep toe mogen voegen is Karim Abdelkarim, die aankomend seizoen de overstap maakt van TAC’90.

Jeugdspelers
Naast alle overschrijvingen beschikt de technische staf van de selectie aankomend seizoen ook over een hoop jeugdspelers die de overstap maken vanuit onze jeugdelftallen naar de senioren. Wij wensen Dylan Verbaan, Dani Vrolijk, Jayden Batenburg, Jamie van der Laan, Julian van der Hak, Damian Vink, Bradley Klein, Jamie Vink, Gino Vrolijk, Ricky Batenburg, Nigel den Heijer en Mike Vink daar uiteraard veel succes en zijn verheugd om zo veel jeugdspelers de overstap zien te maken.

Vaste krachten
Dat de selectie dit jaar een boost heeft gekregen is een feit. En dat komt bovenop een groot aantal vaste krachten, die ook aankomend seizoen weer te zien zijn. Anthony Pronk, Brian Jansen, Casper Knoester, Damien Zoutenbier, Dani Vrolijk, Danie van Alphen, Dennis Jos, Francesco Fens, Jim Vrolijk, Johan Clot, Jordi Pronk, Marco Finklnberg, Marvin Knoester, Michel Kulk, Mitchell Verbruggen, Nick Rombout, Paul Aissa, Ricardo van Gorsel, Richard Szilagyi, Ricky Batenburg, Robin Roos, Robin van Roon, Timmy Keus en Wesley de Bruin zorgen samen met de nieuwkomers voor een aangenaam brede en vooral sterke selectie voor het volgende seizoen.

Afscheid

Naast al het goede nieuws moeten we ook helaas afscheid nemen van spelers. Pieter Taal, Marco Harteveld, Jeffrey Voskuil en Michael Baak stoppen en Ferry de Jong maakt de overstap naar SVC’08, waar wij hem veel succes en vooral plezier wensen!

Alle overschrijvingen nog even op een rij
Overgeschreven naar Duindorp SV voor aankomend seizoen:

 • Benito Bodmann (Quick Steps naar Duindorp SV)
 • Marco Pronk (Quick Steps naar Duindorp SV)
 • Ricardo Steinhauer ( Quick Steps naar Duindorp SV)
 • Nicky Keus (ODB naar Duindorp SV)
 • Ozgun Arslan (HMSH naar Duindorp SV)
 • Jermey Keus (Quick Steps naar Duindorp SV)
 • Jack Morauw (Westlandia naar Duindorp SV)
 • Karim Abdelkarim (TAC 90 naar Duindorp SV)
 • Clay Hoekstra (SVC’08 naar Duindorp SV)
 • Mike Roos (Quick Steps naar Duindorp SV)
 • Joey Vos (Quick Steps naar Duindoro SV)
 • Raimund Riedewald (WIK naar Duindorp SV)
 • Redouan el Haddioui (WIK naar Duindorp SV)
 • Davey Oort (SVC’08 naar Duindorp SV)

De volledige technische staf zal op korte termijn gepresenteerd worden, zodra deze bijeen zijn gekomen met de selectie.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten