Houtwijk verwelkomt nieuwe spelers

De technische staf van sv Houtwijk is al druk bezig met het samenstellen van een nieuwe selectie voor het seizoen 24/25. Noodzakelijk omdat van de huidige selectie een aantal spelers heeft aangegeven aan het eind van dit seizoen te zullen stoppen.

Het merendeel van de overige selectiespelers heeft al wel aangegeven de club ook volgend seizoen trouw te blijven. Herman Knoppert, de nieuwe selectiemanager van de club,  is momenteel druk bezig met het samenstellen een nieuwe spelersgroep.  Inmiddels zijn er al een aantal aanwinsten bekend die volgend seizoenzoen  voor sv Houtwijk zullen uitkomen.

Kevin Jacobs

Eén daarvan is Kevin Jacobs zijn.  Kevin speelde in de jeugd van toen nog RAVA-Houtwijk toen hij werd gescout door ADO Den Haag waar hij 2 jaar in de jeugdopleiding speelde.  Na wat omzwervingen via Quick Boys, HBS en Velo keert de huidige aanvaller van Duno terug op het oude nest. 

Dwight de Klerk

Naast Kevin verwelkomt Houtwijk ook Dwight de Klerk die ook overkomt van Duno en Milos Miljanovic die van ODB komt.  De overige namen zullen binnenkort bekend gemaakt worden.  

Milos Miljanovich

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten