DSVP zocht vergeefs naar overtuiging en creativiteit

De eerste vijftien minuten kon je zien dat Wilhelmus vooral de individuele actie toe paste en DSVP toch meer het samenspel hanteerde. Pas in de 25e minuut was daar het moment wat noemenswaardig was, een dieptepass bereikte Joey Zonneveld maar het duurde helaas te lang om de bal te controleren en werd de bal van zijn voet gehaald. Daar tegenover stond dat de snelle aanvallen van Wilhelmus door de achterhoede van DSVP, vakkundig gevaarloos werden gemaakt. Tot vijf minuten voor de rust een moment van onoplettendheid van de DSVP-achterhoede, de Wilhelmus spits stond helemaal vrij en kon de 0-1 maken. Rust 0-1.

Na zo’n twintig minuten moest keeper Björn Bėnard drie keer ingrijpen om een doelpunt te voorkomen. Daarna kreeg Rowdi Nobbe nog een halve kans maar werd net op tijd een halt toegeroepen. Na zo’n driekwart van de wedstrijd gezien te hebben kon je wel zien dat DSVP aanvallend helaas geen vuist kon maken. Een corner van Rowdi Nobbe werd nog van de doellijn gehaald en vijf minuten later floot de scheidsrechter voor het einde. De volgende uitdaging is gepland op 6 april met de uitwedstrijd tegen Schipluiden.

Redactie: Henk Brink
Foto’s: Richard de Niet