DSVP wint bij Full Speed

Het bleek een lastige wedstrijd voor DSVP. Op vele fronten was DSVP technisch beter voetballend maar ook vaak slordig. Eigenlijk weinig kansen voor Full speed en als het gevaarlijk werd dan lag het aan eigen slordigheden in de defensie van DSVP.

De grootste kans was in de 22e minuut. Een schot van Joey Zonneveld werd met moeite door de keeper van Full speed gehouden. In de 34e minuut was het dan eindelijk toch raak. Rowdi Nobbe trok de bal voor, Rick de Bruijn kopte op zijn boer Tim de Bruijn die droog uithaalde en de bal onder de keeper door in het doel liet knallen. 0-1. Tevens de ruststand.

Na de rust gebeurde er eigenlijk lang niet veel. Wel meerdere slordigheden en een fel Full Speed. Op zich was er niet veel voor DSVP aan de hand maar toch voelde het niet fijn. Er waren kansen voor DSVP maar deze werden helaas niet afgemaakt zodat het verlossende eindsignaal voor tevredenheid zorgde.

Redactie en foto’s: Richard de Niet/DSVP