november 28, 2022

DSO wint bij hekkensluiter Van Nispen

Tijdens de 13e speelronde, de 1e in de 2e periode, beleefde sv DSO een relatief eenvoudige middag in de Zilk. Tegen het onderaan bivakkerende Van Nispen werd een 0-2 overwinning geboekt. De uiteindelijke eindstand was reeds in de 1e helft door goals van Jurian Koevoets (19e min binnengeschoten na actie Sahr Kabuta, corner Daley Windhorst) en Wesley Vaes (44e min misverstand achterin bij Van Nispen en eenvoudig afgerond) bereikt.

Tussendoor was er nog een afgekeurde Van Nispen goal. De overtreding was overduidelijk. In de rust wisselde sv DSO 3x. Jeffrey Aarts, Nick Kos en Timo Rheinhardt werden vervangen door Delano de Rooij en 2 spelers uit de JO19-1, Daniel Meere en Walid Kadri die hun debuut maakten. De wedstrijd was mede door het harde, hobbelige natuurgras ondanks een hemelsblauwe lucht lastig vatbaar voor beide teams. Zeker de zeer harde wind was niet in het voordeel om een aantrekkelijk schouwspel naar voren te toveren, hoe beide teams het ook probeerden. De vele hoge ballen waren sowieso gedoemd om niet te slagen. Kleine kansjes waren er voor sv DSO en zeldzame hele kleine kansjes (Van Nispen) .

Volgende week volgt in het vertrouwde Sportpark Bentwoud Te Werve als tegenstander. De aanvang van deze wedstrijd is 15.00, waarvoor aandacht. De conclusie van vandaag was kort en duidelijk, een tevreden debuut van Meere en Kadri en doelman Wesley Teeuwisse werd niet gepasseerd. De 3 punten waren binnen.

Opstelling sv DSO: Wesley Teeuwisse –Daley Windhorst-Diosmell Heijgen-Jurian Koevoets-Jeffrey Aart (46 Delano de Rooij)-Jared Badal-Nick Kos (46 Daniel Meere/ 70 Jelle Boeije)-Pepijn de Pagter-Wesley Vaes-Sahr Kabuta-Timo Rheinhardt (46 Walid Kadri).

Gele kaart voor Jered Badal.

sv DSO bezet nu de 3e plaats op de ranglijst met 5 verliespunten achterstand op koploper UVS alwaar nog onderling gespeeld moet worden. Ook het op de 2e plaats staande Vitesse Delft (3 verliespunten minder) is nog een x tegenstander. Schrijf maar in je agenda dat 7 mei (Westlandia) en 21 mei (Vitesse Delft) dat sv DSO op de planning staat. Of had u dat stiekem al gedaan?

Redactie en foto: sv DSO

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten