Degradatiezorgen én kampioensfeest bij KSD Marine

KSD Marine kent slechts twee heren selectieteams, maar het contrast had niet groter kunnen zijn. Morgen vecht het eerste elftal voor lijfsbehoud, terwijl het tweede elftal het -vooralsnog- ongeslagen kampioenschap viert.

Met nog twee duels te gaan is het erop of eronder voor de mannen van Henk Baggerman. Lijfsbehoud in de vierde klasse staat op het spel maar door het verlies vorige week bij NOC Kralingen heeft KSD Marine het lot niet meer in eigen hand. Goed nieuws is er echter ook; KSD Marine speelt de laatste twee wedstrijden tegen eveneens laagvliegers.

Volgende week gaat KSD Marine voor de laatste speelronde naar De Kastelenring, voor een onvervalste degradatiekraker tegen SEV. Maar eerst komt het reeds gedegradeerde Haagse Hout op bezoek. Voor het team van Baggerman is er slechts één optie: winnen.

Hoe anders is de sfeer in de ochtend? Dan speelt het tweede elftal thuis, toevalligerwijs eveneens tegen SEV, maar daar is geenszins sprake van druk. Het tweede elftal is namelijk vorige week kampioen geworden en zal dat niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Na de wedstrijd van het eerste elftal is er dan ook muziek, hapjes en drankjes op het altijd gezellige terras aan de Oude Waalsdorperweg.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten