CVV Berkel vrouwen speelt gelijk op bezoek bij Sparta Rotterdam

Op de laatste zaterdag van oktober mocht Berkel om 17.15 uur aantreden tegen Sparta Rotterdam en kwam al snel op voorsprong.

We tellen de 6e minuut toen Lindy Hogedoorn Alyssa Daal in stelling bracht en zij beloonde dit door Berkel direct op voorsprong te zetten. Een lekkere start voor de equipe van Sanne Dekkers en het team probeerde de voorsprong verder uit te bouwen. Kansen waren er dan ook via onder andere Isabel van Ommen, Lindy Hogedoorn en Anouk Angkotta maar de schoten op doel leverde geen treffer op. Na een half uur spelen het éérste echte wapenfeit van de thuisclub maar ook dit leverde geen doelpunt op en zo bleef het op en neer gaan in het restant van de 1e helft.

Na de thee kwam Sparta Rotterdam in de 57e minuut op gelijke hoogte en werd het vervolgens een spannende tweede helft. Over en weer werden er kansen gecreëerd maar paal , lat en de beide keepsters lieten verder geen treffers toe waardoor de eindstand dan ook 1-1 bleek.

Berkel blijft zo prima meedoen in de hoofdklasse A en staat op een derde plaats. Komende zaterdag komt SC Stiens op bezoek en de aftrap tegen de huidige nummer elf is dan 14.30 uur.

Redactie: Johan van Aalst