Chris van Dam (O23) vertrekt bij VELO

Trainer van VELO O23 Christiaan van Dam heeft aangegeven zijn trainerscarrière elders vervolg te geven. Na twee seizoenen neemt Chris dan afscheid van VELO.

Chris heeft het goed naar zijn zin bij “zijn cluppie”, maar hoopt bij een andere vereniging de opleiding voor UEFA A jeugd te combineren met het trainen van een team dat op het vereiste niveau speelt.

Chris heeft de afgelopen twee seizoenen samen met assistent-trainer Dave Buytelaar en teammanager Wim de Groot de talenten van VELO van de vierde divisie naar de tweede divisie gebracht en dat gedaan met jongens uit de eigen jeugd, een zeer knappe prestatie. “Het is mooi dat de resultaten er waren en dat er ook een goede band is ontstaan met alle spelers. VELO is echt mijn club en ik ben blij om te horen dat de deur altijd voor mij open staat”. VELO wens Chris veel succes met de volgende stap in zijn carrière!

We gaan dus op zoek naar een nieuwe trainer voor ons O23 elftal, uitkomend in de 2e divisie.  Sollicitaties voorzien van CV en motivatie kunnen verzonden worden naar Raymond van Asten, bestuurslid Technische Zaken. Je kunt mailen naar r.vanasten@velovoetbal.nl

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten