VELO en Sjors van Gaalen verlengen samenwerking

Het TC van VELO heeft met Sjors van Gaalen overeenstemming bereikt over verlenging van zijn contract. De trainer van VELO 2 gaat dan aan zijn 2e seizoen beginnen.

Het evaluatiegesprek was van beide kanten zeer positief, waardoor er snel overeenstemming was over verlenging van de samenwerking. Sjors kwam aan het begin van het seizoen over van sv Erasmus en mocht met zijn spelersgroep debuteren in de reserve 1e klasse, na het kampioenschap van vorig seizoen. De start was moeizaam, maar inmiddels zijn de nodige punten behaald en staat het elftal netjes in de middenmoot van de reserve 1e klasse.

Sjors: “Ik ben hartelijk ontvangen door iedereen en voel me erg thuis bij VELO. Alle randzaken zijn gewoon erg goed geregeld en we hebben in de winterstop een heel leuk trainingsweekend gehad. De samenwerking met leider Eus Pamuk en de ervaren jongens uit het team is ook geweldig.” Sjors verwacht binnenkort de cursus voor UEFA C af te ronden en ziet het team stappen maken: “We hadden een matige start in de reserve eerste klasse, maar spelen de laatste weken steeds beter en pakken ook steeds meer punten. Het is nu zaak deze lijn voort te zetten”.

We zijn op dit moment, per direct, nog op zoek naar een verzorger voor de selectie. Voor deze rol kan je je melden bij Raymond van Asten of Pascal van Eck. Je kunt mailen naar r.vanasten@velovoetbal.nl

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten