Berkel Vrouwen kan thuis niet winnen

Op de feestelijke 11 november lukte het Berkel niet om Eldenia met een nederlaag terug naar Arnhem te sturen. Metname in de 1e helft was Eldenia de voetballend beter spelende ploeg en feller in de duels .

Kansen uiteraard over en weer met voor Berkel schoten op doel door o.a. Celia Chee en Jennifer Beharie maar de keepster van Eldenia was een ware plaag voor Berkel.  Aan de andere kant lukte het de gasten uiteindelijk wel , in de 38e minuut viel de 0-1 en dit bleef het tot de rust mede ook omdat Bianca Troost weer enkele prachtige reddingen had.

Na de thee probeerde Berkel het tij te keren , kwam beter in de wedstrijd en kreeg ook meerdere kansen op de verdiende gelijkmaker.  En hoe graag men ook wilde en een doelpunt verdiende lukte het maar niet om de verdediging van Eldenia te kraken.

Aan de andere kant konden ook de gasten de wedstrijd definitief in het slot gooien maar ook dat gebeurde niet. Zo stond Berkel na 90 minuten met lege handen.

Hard gewerkt en gestreden maar helaas niet met het gehoopte en gewenste resultaat.  Komende zaterdag uiteraard weer een kans , dan om 17.00 uur uit tegen Bekkerveld in het pittoreske Heerlen.

De bus vertrekt om 13.00 uur vanaf het sportpark.