augustus 18, 2022

Amber Verspaget vertrekt naar Feyenoord

Amber Verspaget zal in het nieuwe seizoen niet meer uitkomen voor ADO Den Haag Vrouwen. De 24-jarige verdedigster maakt de overstap naar Feyenoord. Verspaget heeft in totaal vier seizoenen voor de groengelen gespeeld, waarin zij tot op heden tot 67 officiële optredens kwam. De afgelopen seizoenen is Verspaget, naast na haar rol als tweede aanvoerder, uitgegroeid tot sterkhouder van ADO Den Haag Vrouwen.

Verspaget met lovende woorden over onze mooie club: ‘’Ik ben super blij dat ik de afgelopen vier jaar deel uit heb gemaakt van de ADO Den Haag Vrouwen-familie, want dat is hoe ik het vanaf moment één heb ervaren. Een warm bad, waar ik de kans heb gekregen om mezelf te ontwikkelen op sportief, persoonlijk en het laatste jaar ook op maatschappelijk gebied. Ik heb hier zoveel geleerd en ik heb zoveel lieve mensen leren kennen, daar ben ik ADO heel erg dankbaar voor! Ik wil mijn teamgenoten, stafleden, collega’s, natuurlijk de trouwe supporters en iedereen die ADO Den Haag Vrouwen een warm hart toedraagt heel erg bedanken voor de afgelopen jaren. Ik heb het Haagse geelgroen met heel veel trots gedragen! Laten we dit seizoen op een mooie manier afsluiten.’’

ADO Den Haag Vrouwen bedankt Amber voor de mooie seizoenen en wenst haar heel veel succes bij Feyenoord.

Bron ADO Den Haag Vrouwen
Foto Ashton Tokromo

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten