Abdullah Sari: Bij BSC’68 zie ik leergierigheid, betrokkenheid en een grote familie die stappen wil maken

Abdullah, hoe gaat het met je?
Met mij gaat het heel erg goed. Heerlijke vakantie gehad en veel tijd met familie doorgebracht.

Hoe bevalt het bij BSC’68?
Tot nu toe bevalt het heel erg goed. Mooie club met heel veel mooie mensen.
Je bent nu een tijdje bezig, vallen er dingen op die je niet eerder bij je clubs hebt meegemaakt?
Ja best veel ?. Het is echt heel anders werken. De groep is leergierig, coachbaar, staan open voor de nieuwe speelwijze, enorm betrokken bij de club en het is 1 grote familie. Daarnaast bestaat mijn staf ook uit clubmensen die de normen en waarden van de club goed bewaken en in de omgang met mij maar ook onderling heel goed zijn. De samenwerking is tot nu toe geweldig te noemen.

De 4e klasse is een klasse waar BSC graag uit wil, hoe reëel is die wens?
Ik denk dat die kans heel reëel is gezien de groep. Deze groep heeft veel potentie maar we moeten nog hard werken, niet alleen conditioneel maar vooral ook tactisch moeten we nog wat stappen maken.

Als je kijkt naar de poule waar je in zit, zie je dan uitgesproken favorieten?
Eerlijk gezegd ken ik veel tegenstanders niet maar probeer op mijn manier veel informatie binnen te halen en ja er zullen wel wat favorieten zijn maar ik denk dat BSC’68 de grootste favoriet is.

Ben je tevreden over de voorbereiding?
Heel erg zelfs. We zijn na het einde van het afgelopen seizoen nog even doorgegaan tot 2e week juli en zijn nu weer 4 weken bezig. Ondanks dat er nog spelers op vakantie zijn trainen we met ongeveer 30 man. Gisteren als voorbeeld 34 man op de training en dat zegt denk ik wel genoeg over de gretigheid en de wil van deze mooie groep.
De bekercompetitie komt er aan, zie je dit als iets serieus of is het een verlengde voorbereiding?
In alles wat we doen willen we stappen maken in de goede richting, of het nou vriendschappelijk is of beker. We gaan er serieus mee aan de slag en willen gewoon een ronde verder.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten