Video | Interviews na ADO Den Haag – Sparta Rotterdam met Henk Veerman: “van Mieghem wordt al een paar keer genoemd in de kleedkamer” en Darije Kalezic: “Ik had ook liever gezien dat we er op dit moment nog vier of vijf spelers bij hadden gekregen”

ADO Den Haag ging dinsdag 1 augustus nipt onderuit met 1-2 in het besloten oefenduel met Sparta Rotterdam op sportpark Pr.Irene in Rijswijk. Na een 0-1 achterstand zorgde Kürsad Sürmeli op slag van rust voor de gelijkmaker: 1-1. Twintig minuten voor tijd maakten de Rotterdammers het winnende doelpunt: 1-2.

Na de wedstrijd spraken wij met de kersverse aanwinst Henk Veerman en hoofdtrainer Darije Kalezic.

Komende zaterdag 5 augustus op de open dag komt de ploeg van Kalazic nog eenmaal voor de competitiestart (11 augustus uit tegen De graafschap) in actie. Tegenstander is RC Genk O23. De wedstrijd in het Bingoal Stadion begint om 14.00 uur.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Interviews: Rob Blankenstein