Tolga Turkeri (DHC) wordt hoofdtrainer HBC O23

Turkeri, nu nog werkzaam bij DHC in Delft, heeft een 3-jarig contract getekend bij HBC in Heemstede. Sinds kort woont Turkeri in Haarlem.

Turkeri heeft na dit seizoen één seizoen bij DHC gezeten. Ondanks dat zijn ploeg laatste staat, heeft de trainer het naar eigen zeggen wel erg naar zijn zin. “We hebben een ploeg die 3e klasse waardig is, maar spelen in de sterke zaterdag 1e klasse. We trainen altijd met 16 spelers en 2 keepers en hebben het allemaal naar ons zin”.

“Ik kan ook goed samenwerken met John de Letter. We vullen elkaar goed aan en zijn beiden bewust dat we tekort komen in de sterke 1e klasse. We wisten bij voorbaat al dat het een moeizam seizoen zou worden. Zowel John de Letter als ik zijn geen types die zich daarvoor schamen of er voor weglopen”.

“We krijgen van iedere tegenstander, zowel van de technische staf als toeschouwers, erg veel complimenten voor de manier waarop wij spelen en het goede gedrag van onze spelers. Wij gaan het seizoen afmaken in de 1e klasse en DHC is bezig om een leuk elftal te formeren voor volgend seizoen in de 2e klasse”.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten