Terugblik Nacompetitie 4e Divisie – 1e klasse zondag. TAC’90 door naar halve finale

TAC’90 – Kolping Boys (4-3)

TAC’90 is door naar de halve finale van de nacompetitie voor promotie naar de 4e Divisie zondag. Het rekende op eigen veld af met 1e klasser Kolping Boys: 4-3.

TAC’90 begon vol overtuiging aan het duel met Kolping Boys. Na 13 minuten stond de thuisploeg al met 3-0 voor. Hafid Laari, Rensy Barradas en Mohamed El Osrouti maakten de doelpunten. Hierna liet TAC’90 de teugels wat vieren. Kolping Boys greep haar kans en kon voor de rust al tweemaal scoren. Ruim een half uur voor tijd kwamen de gasten zelfs terug tot 3-3. Vier minuten voor tijd trok TAC’90 toch nog aan het langste eind. Mohamed El Osrouti zorgde met zijn tweede van de middag voor een 4-3 eindstand.

Volgende week zondag, 11 juni, speelt TAC’90 in de halve finale tegen 4e Divisionist EVV Echt.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl