Sportfotograaf Fred Reuling overleden

Foto van Mark Reuling

Sportfotograaf Fred Reuling die bij Haagsetopsport.nl de foto’s bij de wedstrijden van de honkballers van Silicon Storks voor zijn rekening nam is afgelopen woensdag twee dagen voor zijn 73e verjaardag overleden. Fred kampte al jaren mat gezondheidsproblemen maar kwam daar, met veel ziekenhuisbezoekjes als gevolg, toch weer enigszins bovenop en ging door met het uitoefenen van zijn hobby. Niet alleen de honkbalsport had zijn aandacht maar ook was hij vaak langs de voetbalvelden in de regio te vinden.

Persoonlijk

Ondergetekende kende Fred al dik zestig jaar. Destijds woonden wij op de Melis Stokelaan  (nr. 2130) en Fred kwam een portiek naast ons vaak bij de Fam. van Oostrom en was bevriend met de zoon (ik dacht Ron).  In die zestiger/zeventiger jaren kwamen we elkaar met regelmaat tegen bij het honkbal. Zowel bij ADO (Escamp III (Dedemsvaartweg) en Storks (Schapenatjesduin in Kijkduin). De laatste jaren na het verdwijnen van ADO honkbal was Fred altijd aanwezig bij de wedstrijden van het 1e honkbalteam van Storks. De laatste maanden van het afgelopen seizoen kon hij helaas niet meer, vanwege gezondheidsproblemen, aanwezig zijn bij de thuiswedstrijden van Storks.

R.I.P. Fred

Fred bedankt voor je jarenlange belangstelling en aandacht middels je foto’s voor de sport in het algemeen en honkbal in het bijzonder.

Rust zacht.

Redactie: Rob Blankenstein

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten