Slotdag IM Leen van Mastrigt toernooi

Nadat zaterdag in de voormiddag het minitoernooi voor de 2e elftallen werd afgewerkt met Vredenburch 2 als winnaar was het daarna de beurt aan de hoofdmachten om het toernooi te vervolgen.

PGS/VOGEL speelde op de laatste dag van het IM Leen van Mastrigt toernooi tegen DHC. De eerste helft was misschien voor de neutrale kijker wat saai. Beide ploegen stonden verdedigend goed en gaven niet veel weg. DHC wist toch één keer het net te vinden via topschutter Giovialli Serbony, ruststand derhalve 1-0 voor DHC.

De 2e helft werden de ruimtes wat groter en bleek PGS/VOGEL een stuk fitter. Uit een corner kon Danny Geerman de 1-1 binnenkoppen. Niet veel later kon Danny Plugge een vrije trap in de korte hoek krullen en de 2-1 op het scorebord zetten voor de gastheren. Vlak voor tijd kon DHC via Le-Shawn Lisse de stand gelijk trekken (2-2) na een mislukte buitenspelval bij PGS/VOGEL.

Op het kunstgras vloerde een effectiever Duindorp GDA met 4-1 (verslag staat op de site).
De 3e en laatste wedstrijd van het toernooi ging tussen Wilhelmus en Vredenburch. Wilhelmus kwam al in de 7e minuut op een 1-0 voorsprong. Vredenburch kwam daarna beter in de wedstrijd en produceerde voor de rust de gelijkmaker via Maarten Plug.

Na de doelwisseling trok Wilhelmus de partij naar zich toe, en stapte uiteindelijk met een 4-1 zege van het veld. Met deze tweede overwinning op rij kroonde de ploeg van Jan Linkerhof zich tevens tot winnaar van een geslaagde 2e editie van het IM Leen van Mastrigt toernooi van PGS/VOGEL. Voor Wilhelmus kwamen de doelpunten op naam van Brandon Poncin (2x), Mika Lommers en Mike Veltman.