Sjaak Polak steekt HVV Laakkwartier helpende hand toe.

Sjaak Polak zal de technische staf van HVV Laakkwartier versterken gedurende de nacompetitie. Samen met de huidige trainers, Jack Schilperoort en Maurice den Engelse zal hij de trainingen en coaching gedurende de nacompetitie op zich nemen.

Op dit moment is Sjaak Polak nog trainer van ADO Den Haag Vrouwen, waar hij zaterdag 27 mei de laatste wedstrijd van coacht. Aan het eind van dit seizoen scheiden de wegen van ADO Den Haag Vrouwen en Sjaak Polak. 

HVV Laakkwartier start op 3 juni a.s. de nacompetitie met een thuiswedstrijd waar de tegenstander aankomend weekend bekend zal worden. Lakwa dient drie rondes te overleven om 3e klasser te blijven.

Sjaak Polak:”HVV Laakkwartier is de club van mijn oom Bram Poons. Toen hij belde en na het gesprek met voorzitter Ron Jansen hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk ga ik deze mooie club en de club van mijn oom helpen. Lakwa hoort niet te degraderen”.

Sjaak Polak zal deze week de kennismaking en de gesprekken met staf en spelers beginnen waarna hij dinsdag 30 mei a.s. de eerste training zal leiden samen met Jack Schilperoort en Maurice den Engelse. 

HVV Laakkwartier is zeer content met de aanstelling van Sjaak Polak en de medewerking van ADO Den Haag Vrouwen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten