Saestum wint in Berkel en Rodenrijs van CVV Berkel vrouwen

Op het eigen sportpark lukte het Berkel niet om een punt af te snoepen van de koploper. In de 9e minuut kwam Saestum al op voorsprong en mede dankzij enkele geweldige reddingen van Bianca Troost bleef het voor rust bij deze ene treffer.

Na de pauze probeerde Berkel het tij te keren en kwam ook beter in de wedstrijd. Toch waren het de gasten die in de 56 minuut de 0-2 wisten te scoren waardoor de wedstrijd beslist leek. Berkel zette een tandje bij , kreeg kansen en wist in de 82e minuut de 1-2 te scoren via Celia Chee.

Spanning terug en wie weet kan er meer…..

Daar leek het even wel op maar in de 84e minuut kreeg Saestum een pingel en schoot deze zonder aarzelen onhoudbaar binnen, 1-3. Zodoende blijft Berkel een beetje hangen in de onderste regionen al zijn de verschillen klein en heeft Berkel ook nog een wedstrijd minder gespeeld.

Komende zaterdag de lange reis naar Groningen voor de ontmoeting met Oranje Nassua, aftrap aldaar 15.00 uur.

Redactie: Johan van Aalst