RKAVV verliest van Capelle

LEIDSCHENDAM, NETHERLANDS – SEPTEMBER 5: during the Team Presentation of RKAVV 2023-2024 at Sportpark Kastelenring on September 5, 2023 in Leidschendam, Netherlands (Photo by Hans van der Valk/Orange Pictures)

Op een drassig en moeilijk bespeelbaar veld verloor RKAVV terecht van Capelle met 2-0 nadat er voor rust niet was gescoord.

Capelle schoot uit de startblokken en creëerde meteen gevaar.  RKAVV reageerde hierna met een kans uit de tegenaanval. Binnen het kwartier kreeg Capelle een volgende kans nadat RKAVV moeite had om de bal uit te verdedigen. In het restant van de eerste helft waren de ploegen in evenwicht.

De tweede helft was nog maar net begonnen toen Capelle op een 1-0 voorsprong kwam door een doelpunt van Dennis van der Heijden. De voorsprong van Capelle werd in de 66e minuut verdubbeld door wederom Dennis van der Heijden. Hierna creëerde de ploeg van Peter Klomp alleen nog gevaar met enkele afstandsschoten.

Redactie: Do Horta