PGS/Vogel wint uit bij KSD-Marine

PGS trad aan op het verschrikkelijke veld van KSD. Waar dit seizoen menig speler geblesseerd gaat raken door de gaten om het veld en de uitstekende sproeiers. Voetballen werd hierdoor eigenlijk onmogelijk en dit resulteerde dan ook in een lelijk wedstrijd met veel lange ballen. Kansen waren er dan ook voor beide partijen eigenlijk niet in de eerste helft. Tien minuten voor rust was er een spaarzame goed aanval die door Max de Bruijn hard en laag kon worden afgewerkt. Al met al was iedereen blij dat de rust behaald was en er nog maar 45 minuten gespeeld hoefde te worden.

De tweede helft kwamen er vier wissels in en op het veld werden de ruimtes iets groter. Het voetbal werd iets beter, maar nog steeds niet om over naar huis te schrijven. Spaarzame kansen aan beide kanten leverden geen doelpunt op. Weer tien minuten voor het eindsignaal werd een mooie aanval via Rami Abdelrazak tot 0-2 verwerkt. Verder werd er nog vlak voor tijd een zuivere goal van Stass afgekeurd, maar dat was het dan ook wel. De neutrale toeschouwer was in ieder geval niet de winnaar.

Volgende week wacht de eerste competitiewedstrijd tegen Loosduinen, wat wel een leuke wedstrijd beloofd te worden.