PGS/Vogel winnaar ODB toernooi

PGS/Vogel – KMD   1-0

PGS/Vogel heeft het HVV ODB Toernooi gewonnen in de finale wonnen ze met nipt met 1-0 van KMD.  In een scherp duel waren de ploegen aan elkaar gewaagd PGS kwam nog voor rust op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft werden de duels steeds scherper zowel PGS als KMD wilde echt voor de winst gaan. In de 89ste minuut kreeg KMD de mogelijkheid om de stand gelijk te trekken maar de toegekende strafschop werd knap gestopt. Zo werd PGS/Vogel uiteindelijk  terecht winnaar van het ODB toernooi.

ODB – sv Houtwijk  7-3

In de troostfinale maakte ODB en Houtwijk er een doelpuntrijk duel nog voor de rust bleef het duel steken op 4-3 in het voordeel van ODB. Maar dit had net zo goed andersom kunnen zijn Houtwijk kreeg een aantal grote kansen die niet werden benut.. In de 2e helft liep ODB uit naar 7-3 en werd zo 3e op hun eigen toernooi.

Een zeer geslaagde editie van het ODB toernooi uiteraard, gaat onze dank uit naar de scheidsrechters die hier aan mee gewerkt hebben. Ook onze deelnemers bedanken wij voor de sportieve competitieve wedstrijden waarin het nooit over de scheef is gegaan. Zo moet voetbal gespeeld worden, strijd en de wil om te winnen zonder het respect niet het oog te verliezen.