Overig voetbal: Houtwijk 3 wint met grote cijfers van Sportclub Monster 6. Vriendenteams bestaan nog

Foto’s Houtwijk 3 – Sportclub Monster 6: uitslag 5-0

Het huidige vriendenelftal Houtwijk 3 is vorig jaar overgekomen vanaf Die Haghe, daarbij is een Houtwijk jeugdspeler aangesloten bij de vriendengroep. Het elftal staat onder leiding van Nico van Lieshout.

Veel van de spelers van Houtwijk 3 hebben een link met Houtwijk of het voormalige RAVA. Ze spelen 6e klasse en hebben een leuk seizoen: 5 wedstrijden waarvan 2 winst, 2 gelijk en 1 verlieswedstrijd dus 8 punten en een doelsaldo van +7.

Afgelopen zaterdag mocht het team het opnemen tegen Sportclub Monster. Het bleek een ongelijke strijd tussen beide teams. Monster heeft niet zo heel veel te vertellen en verdediger Maxwell Verbaan scoort met een afstandsschot al snel de 1-0. Houtwijk had vanaf minuut 1 een overwicht en gaf dit niet meer uit handen. De overige doelpunten werden gemaakt door Jeroen van Tilborg (2x) en Michael Immers (2x).

Een mooie overwinning waardoor de ploeg stijgt naar de 3e plek op de ranglijst met nog een inhaalwedstrijd op het programma liggen er mogelijkheden om nog naar de tweede plaats te klimmen.

Jouw verslag ook op deze website? Stuur dan je verslag en foto’s naar ons toe en wij plaatsen het verslag op maandag of dinsdag.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten