november 28, 2022

ODB in bekerduel nipt onderuit tegen Quick

ODB is er niet in geslaagd te winnen van zaterdagvijfdeklasser Quick: 2-1. ODB begon sterk, maar verzuimde te scoren. Quick deed dat in de 36e minuut wel: 1-0. Na rust zorgde Timo Tuin voor een gelijke stand: 1-1. Een voorzet van Jordi Mulder kwam terecht bij Timo Tuin, die de bal controleerde met zijn borst en de doelman van Quick verschalkte door de bal in de verre hoek via de paal in het doel te knallen. Een smet op de wedstrijd was het uitvallen van Nino Dekkers. De speler van ODB is uiteindelijk meegenomen door een ambulance. Gelukkig voor de speler viel het uiteindelijk mee en komt hij er van af met een gekneusd stuitje. ODB moest hierdoor gedwongen met tien man verder. Quick profiteerde hiervan en bracht de eindstand in de laatste minuut van de wedstrijd op 2-1.

Graaf Willem II VAC gaat in deze bekerpoule door naar de volgende ronde. Zij wonnen zaterdagmiddag met 5-1 van het Leidse LSVV’70. De eindstand is als volgt:

  1. Graaf Willem II VAC (3-7)
  2. ODB (3-4)
  3. Quick (3-3)
  4. LSVV’70 (3-3)

Volgende week zaterdag, 24 september 2022, opent ODB de competitie (zaterdag 4e klasse C) met een uitwedstrijd tegen Semper Altius (15.00 uur).

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto’s: Elaine Verbaan – Mulder

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten