Kenneth Lamens en DUNO verlengen de samenwerking met elkaar

Kenneth Lamens is ook volgend seizoen de trainer van DUNO. De technische commissie van onze club heeft met de oefenmeester gesproken en is verheugd te kunnen melden dat Kenneth ook volgend seizoen onze hoofdtrainer is. Hij is sinds het seizoen 2021-2022 trainer van DUNO en begint volgend jaar dus aan zijn vierde seizoen bij de club. Op dit moment staat Kenneth met DUNO op de tweede plaats in de vierde klasse C.

Wim van Maanen, bestuurslid voetbalzaken bij DUNO, is enthousiast over het besluit: “Bij DUNO zijn we drie jaar geleden met ons beleid een andere kant opgegaan. Namelijk dat we zoveel mogelijk jeugd voor onze club willen behouden. Wij vonden toen Kenneth de juiste man hiervoor. We evalueren met z’n allen regelmatig hoe het gaat en waar wij kunnen veranderen we of sturen we bij. En wij vinden dat Kenneth ook na de afgelopen periode nog de juiste ambitie en motivatie heeft die de Technische Commissie voor ogen heeft. Daarom zijn wij verheugd dat wij met hem door kunnen gaan.”

Trainer Kenneth Lamens reageert opgetogen op de contractverlenging: “Ik ben superblij met mijn verlenging en het vertrouwen dat hiermee door DUNO in mij wordt uitgesproken. Met het eerste elftal willen we dit jaar voor de prijzen spelen en proberen de stap naar de 3de klasse te maken. We kunnen nu ook aan de slag om bij het tweede elftal meer stabiliteit te gaan creëren en de DUNO O23 door te ontwikkelen.”

Kenneth_Lamens_L.png
Kenneth Lamens, begint straks aan zijn vierde seizoen bij DUNO.

Bron en foto DUNO

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten