Jan Linkerhof stapt op bij DSO

Na een zeer korte periode bij DSO gewerkt te hebben in de functie van technisch manager  is Jan Linkerhof opgestapt in samenspraak met het bestuur van sv DSO.

De zeer geroutineerde trainer is in het verleden werkzaam geweest bij een groot aantal Haagse verenigingen als hoofdtrainer ,waaronder Duinoord, JAC, VCS, Duno, Houtwijk, RAS en Laakkwartier.

Jan Linkerhof heeft een zeer lange carrière als hoofdtrainer achter de rug. Tevens was hij auteur van twee mooie boeken over zijn belevenissen in de Haagse voetbalwereld, waaruit blijkt dat hij zijn sporen in de Haagse voetbalwereld zeker verdiend heeft en altijd een grote waarde heeft gehad voor het Haagse voetbal in het algemeen. Dat bleek pas nog toen hij uitgenodigd was door de gedecoreerden van de KNVB om een lezing te verzorgen over zijn lange carrière en zijn geschreven boeken.

 “Helaas heeft DSO mij niet gebracht wat ik er van verwacht had en dit betekent dan ook het einde van mijn actieve voetbalperiode, maar ik kan gelukkig terugkijken op een fantastische periode met vele promoties en kampioenschappen en waar ik vele inspirerende en geweldige mensen heb ontmoet  en ik ga zeker nog vele wedstrijdjes bekijken in de aankomende tijd, maar dan met vrienden onder het genot van een klein glaasje”,  aldus de net gepensioneerde Jan Linkerhof.

Foto: Archief

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten