Het regent voetbalcontracten bij SV Wippolder

De voetballers die dit jaar zijn gestart in de JO8 van SV Wippolder kregen op woensdag 13 september een echt Mike & Maddy voetbalcontract.

Voor de jongens en meisjes van SV Wippolder was het belangrijkste onderdeel het om de beurt naar voren komen. In aanwezigheid van de hoofdtrainer van het eerste elftal, Mark Moen, en speler Jordy Krassenburg tekenden zij samen met Michael Simons, Hoofd Jeugdopleiding, het voetbalcontract. Het bijbehorende shirt ontvingen de jongens en meisjes van Maartje Maarleveld, hoofdtrainer JO8, JO9 en JO10. Uiteraard werd dit door een echte fotograaf vastgelegd, net als bij de profvoetballers. Dit alles onder groot applaus van hun ouders, oma’s en opa’s en natuurlijk de trainers van de club. 

Mike&Maddy
Naar het idee van initiatiefnemer Ron Buijze zet de jeugdafdeling van SV Wippolder het concept Mike & Maddy in om kinderen en ouders zo lang mogelijk aan de vereniging te binden. Daarnaast heeft het als doel om jongeren op jonge leeftijd al zaken als verantwoordelijkheid, respect, open communicatie en (voetbal)plezier aan te leren. Mike & Maddy zijn twee fictieve jeugdleden van SV Wippolder waar jonge kinderen zich in kunnen herkennen. De jonge gecontracteerde voetballers gaan voor het eerst competitie spelen in de JO8.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten