Harry Akkermans vertrekt aan het eind van dit seizoen bij VV Naaldwijk

Het bestuur en de technische commissie (TC) van vv Naaldwijk hebben afgelopen week besloten om het contract met hoofdtrainer Harry Akkermans – dat loopt tot 30 juni a.s. –  niet te verlengen. Zij ervaren nog steeds een prima samenwerking tussen trainer, spelers en de rest van de staf, maar vinden het na vier jaar een goed moment om met een nieuwe trainer in zee te gaan.

De TC is zeker tevreden over de inbreng van Harry Akkermans de afgelopen jaren. “Met zijn manier van trainen, wedstrijdbesprekingen en videoanalyses heeft Harry een stuk professionaliteit bij vv Naaldwijk ingebracht. Daarmee heeft hij met succes veel jonge (eigen) spelers weten in te passen in het eerste elftal. Dat we toch naar een andere trainer op zoek gaan, heeft te maken met de verwachting dat een nieuwe trainer voor een bepaalde frisheid zal zorgen en andere accenten zal leggen.”

Assistent-trainer John van Veen heeft laten weten ook aan het eind van dit seizoen te stoppen bij onze vereniging. Hij heeft dan twee seizoenen als assistent van Harry gefungeerd. Eerder werkte hij met Harry samen bij VVOR.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten