DSVP neemt revanche

DSVP heeft revanche genomen op de wedstrijd van verleden week tegen HMSH die na een 2-0 voorsprong met 2-3 verloren ging. Tegen Duindorp was DSVP veruit de betere ploeg. Wel was de eerste kans voor Duindorp maar nog geen minuut later was het raak.

Tim gaf een voorzet die bij Nick terecht kwam en raak schoot. 1-0. DSVP zette veel druk en kon naar hartenlust combineren, terwijl Duindorp de lange bal hanteerde die onschadelijk gemaakt werden door de achterhoede van DSVP. Rust 1-0.

Begin tweede helft was het weer raak. Rowdi Nobbe kon wederom Nick van der Eijk bereiken en maakte zijn tweede, 2-0. Duindorp had toen nog geen uitgespeelde kans gehad. En dan toch door een scrimmage ging de bal het doel in, 2-1. Even ging de gedachte naar verleden week maar dat duurde maar even. Joey dribbelde naar binnen waar Rick de Bruijn klaar stond om de bal in te tikken 3-1, tevens de eindstand 3-1.

Zaterdag 17-2 om 14:30 speelt DSVP een vriendschappelijk duel uit tegen Loosduinen.