DSVP laat HMSH weer terug in de wedstrijd komen

De eerste tien minuten begon HMSH fel en speelde de wedstrijd zich op de helft van DSVP af.
Hierna nam DSVP het heft in handen. In de 16e minuut was het Tim de Bruijn die een voorzet gaf aan zijn broer Rick die tegendraads inschoot 1-0. Na dit doelpunt was HMSH wat van slag. Vooral na de tweede goal van DSVP. Rowdi Nobbe schoot vanaf links op het doel. De keeper blokte de bal en kwam voor de voeten van Tim, die niet achter wilde blijven bij zijn broer en joeg de bal in het doel. 2-0. Wat kon DSVP nog gebeuren? Welnu HMSH ging het geheel op een andere boeg gooien. HMSH ging op de fysieke toer en intimidatie. DSVP, dat zich er te veel aan ergerde, vergat het voetbal voort te zetten, waarna een voorzet van links werd ingekopt, 1-2. Vijf minuten voor de rust was het weer raak, een afstandsschot werd tegengehouden maar kwam terug in het spel en de rebound werd succesvol ingeschoten, 2-2. Tevens de ruststand.

De 2e helft was nog geen minuut oud of HMSH maakte de 2-3. Weer was het een overtreding op een DSVP speler en men verwachte een fluitsignaal maar de scheidsrechter bestede er geen aandacht aan. DSVP kwam niet verder HMSH ving de counters van DSVP op, na acht minuten blessuretijd was daar het einde en had DSVP weer een lesje geleerd.

Zaterdag staat het inhaal thuis duel gepland tegen sv Duindorp.