DSVP in doelpuntrijk duel onderuit tegen KMD

DSVP moest al snel aan de bak want KMD startte de wedstrijd zeer scherp. De aftrap was genomen en na wat heen en weer getrap werd de bal van zo’n 22 meter in het DSVP doel geschoten. En dat was nog maar het begin. Nu had KMD de wind mee, wellicht werd de bal geholpen door de wind maar het was ook de scherpe instelling van KMD. Vervolgens hanteerde KMD de hoge druk waar DSVP moeite mee had. KMD wist elkaar ook nog eens prima te vinden en combineerde door en creëerde hier goede kansen mee. KMD kwam op 0-2 na 21 minuten en na 40 minuten zelfs op 0-3, beide doelpunten werd op dezelfde wijze gemaakt; de bal werd vanaf de linkervleugel en strak voorgezet en beide malen stond er een KMD aanvaller om de bal gewoon in te tikken. Wat ook de ruststand was 0-3.

Na de rust ging KMD gewoon door, maar nu werd het 0-4 door een kopbal vanuit een corner van KMD. Het was lastig om als supporter te kijken naar deze afstraffing en dat zal voor de spelers en staf niet anders zijn geweest. dus moest er wat gebeuren. Na het toepassen van enkele kantelde de wedstrijd enigszins. De controle van KMD was weg en nu werd het een wedstrijd op een veel meer op gelijkwaardig niveau.  Joey Zonneveld ontving de bal rond de 16 en beschermde de bal, draaide en haalde uit, de 1-4 was daar. Een sterk moment met een goede actie en gaf weer wat kleur op de wangetjes van ons team. DSVP trok de controle naar zich toe en kreeg meer kansen, zo was er een vrije trap voor DSVP die Yasien Abdelaal gard en zuiver in de rechterhoek liet verdwijnen 2-4. Maar er was nog maar heel weinig tijd. In de laatste extra minuten was het weer Joey Zonneveld die via een lob over de keeper er zelfs 3-4 van maakte. We zaten al te ver in blessuretijd om verder te gaan en zo eindigde deze wedstrijd in 3-4.

Zaterdag mag DSVP naar Wilhelmus die op de 4e plek staat. laten we hopen dat DSVP zo zal starten als in het laatste kwartier van deze wedstrijd.

Redactie: Richard de Niet
Foto’s: Lenie Kaptein