DSVP en Ariston’80 houden elkaar in evenwicht

De eerste helft was qua kansen voor Ariston. Het enige wat DSVP daar tegenover kon stellen waren een aantal afstandsschoten. Pas het laatste kwartier werd het spel van Ariston gevaarlijker. Een intikker bij de tweede paal werd door keeper Björn Bėnard op de doellijn tegengehouden. Een minuut scoorde Ariston alsnog. Een corner werd chaotisch in het DSVP doel gekopt, rust 0-1.

Na de rust kwam DSVP feller uit de kleedkamer en ging ook de verdediging omzetten, dit resulteerde al snel in de 1-1. Rick de Bruijn speelde zich knap vrij op rechts en zijn voorzet werd bij de tweede paal ingekopt door Nick van der Eijk, 1-1. Twee minuten voor tijd nam Bauke Beerda een vrije trap en gedragen door de wind kon de keeper de bal maar nipt en met hulp van de lat, uit z’n doel tikken. Een paar minuten later floot de scheidsrechter voor het einde.

Door dit resultaat blijft DSVP in de subtop en gaat het zaterdag naar KMD in Wateringen.

Redactie: Henk Brink
Foto’s: Lenie Kaptein