DSS – Berkel vrouwen, de ene helft is de andere niet

Een geweldige eerste helft met een 1-1 ruststand en een 2e helft waar alles misging ,eindstand 7-1. In Haarlem iets na 14.30 uur de aftrap voor de wedstrijd DSS-Berkel , twee teams die willen en kunnen voetballen en het elkaar vaak lastig maken in de onderlinge duels.

Berkel kwam bijzonder fel uit de startblokken en liet zich direct gelden met schoten op doel via o.a. Jonna Hulshof, Renee Rens en Faith Parto. Dit leverde nog niks op maar de toon was gezet en nadat de thuisclub ook een paar keer had uitgehaald richting het doel van Bianca Troost was het toch echt Berkel dat op voorsprong kwam. In de 15e minuut wederom een mooie aanval die prima werd afgerond door Peta Houting en dat betekende dus een verdiende 0-1 voorsprong. Met enkele mooie reddingen voorkwam Bianca Troost een tegentreffer en aan de andere kant moest Berkel de score uitbreiden maar helaas bleef het bij die ene treffer en leek de 0-1 ook de ruststand te worden…….. Totdat DSS vlak voor rust een vrije trap mocht nemen en deze snoeihard en onhoudbaar in het doel schoot en zo dus de gelijkmaker noteerde. Niks aan de hand denk je want Berkel zat goed in de wedstrijd en had absoluut kans op een goed resultaat.

Vlak na rust kwam de thuisclub op 2-1 door wederom een schitterende en snoeiharde vrije trap. Berkel leek zich te herpakken , kreeg ook mogelijkheden op de gelijkmaker maar nadat DSS in de 64 minuut de 3-1 noteerde leek er iets te knakken en kreeg de thuisclub spreekwoordelijke vleugels. Het maakte de middag nog vervelender voor Berkel door in de 64e , 71e , 73e 93-+1 en 93+4 nogmaals doeltreffend te zijn en zo een eind aan de wedstrijd te maken met een pijnlijke 7-1 op het scorebord.

Snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd want alles kan nog. Komende donderdag een oefenwedstrijd tegen IJFC 20.15 uur thuis, zaterdag 30 maart vrij , dinsdag 2 april thuis tegen Zuidland 20.15 uur( kwartfinale Robey Cup) en zaterdag 6 april de competitiewedstrijd in Arnhem tegen Eldenia en dan is de aftrap 13.00 uur.

Blijf ons dus volgen, ook voor, tijdens en na de paasdagen.

Redactie: Johan van Aalst